Annons
Annons
Elektronikproduktion | 31 maj 2012

Impact Coatings får ny systemorder

En glasögontillverkare som sedan tidigare driftar tre beläggningssystem från Impact Coatings, har beställt ytterligare ett system för sin produktion av glasögonbågar. Systemet, som skall användas för applicering av transparenta skyddsbeläggningar på plast, baseras på en InlineCoater 300.
Ordervärdet är på runt 5 miljoner.

Samarbetet med den aktuella kunden inleddes redan 2007 och har successivt utökats till att nu omfatta 4 beläggningssystem för ett brett sortiment av ytbeläggningar.

Leveransen omfattar även fortsatt utvecklingsarbete samt legoleveranser från Impact Coatings anläggning i Linköping under systemets leveranstid.

”Vi är mycket stolta över att återigen få kundens förtroende att leverera inte bara ett till beläggningssystem, utan även en ny beläggningsprocess”, säger Torsten Rosell, Verksamhetschef på Impact Coatings.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2