Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Embedded | 04 juni 2012

Enea tecknar licensavtal i Japan

Enea har tecknat avtal med ett globalt kommunikationsföretag i Japan. Avtalet Àr vÀrt 8,3 miljoner kronor (96 MYEN) och omfattar licenser för realtidsoperativsystemet Enea OSE Multicore edition, utvecklingsverktyget Enea Optima samt ett antal mjukvarukomponenter frÄn tredje part.
Kunden kommer anvÀnda Eneas produkter för att utveckla en ny programvaruplattform för nÀsta generation av kommunikationssystem.

“Detta Ă€r en betydelsefull affĂ€r för Enea i Asien.” sĂ€ger Anders Lidbeck, VD och Koncernchef för Enea. ”Detta Ă€r inte bara en viktig design win dĂ€r OSE Multicore edition kommer att anvĂ€ndas pĂ„ flera av de senaste multicoreprocessorerna. Det visar Ă€ven att Enea OSEs frĂ€msta kvaliteter som hög prestanda och realtidsegenskaper uppskattas av kunder som utvecklar kommunikationssystem.”

Merparten av avtalet Àr baserad pÄ en Äterkommande intÀktsmodell till ett totalt vÀrde av 96 MYEN vilket ger kunden tillgÄng till Eneas programvara och support under ett Är. DÀrefter kan kunden förnya licenserna för 67 MYEN per Är, baserat pÄ antal utvecklare i projektet.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1