Annons
Annons
© mariusz-szachowski-dreamstime.com Elektronikproduktion | 04 juni 2012

Teqnion förvärvar Narva Scandinavia

Teqnion förvärvar Narva Scandinavia, distributör till Narva - en av fyra tillverkare av ljuskällor i Europa med eget glasbruk.
Varje år tillverkar Narva över 25 miljoner ljuskällor som säljs i fler än 60 länder. Det svenska distributionsbolaget Narva Scandinavia förser återförsäljare, industri och fastighetsbranschen i Skandinavien med belysningslösningar sedan 20 år. Företagets lager ligger i Södertälje, söder om Stockholm.

”Det känns oerhört kul att kunna stärka gruppen med ytterligare ett välskött bolag som ger oss nya kompetenta medarbetare och ny bredd i en verklig framtidsbransch. Personalen i Narva har ett mycket gediget kunnande och en lång erfarenhet av ljuskällor och bolaget ligger i absolut framkant vad gäller både produktsortiment och tillämpning”, säger Johan Steene, vd Teqnion.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1