Annons
Annons
Komponenter | 26 juni 2012

RS knyter banden med Micrel

RS Components (RS) har ingått ett formellt återförsäljaravtal med Micrel Inc., en tillverkare av integrerade kretsar (IC) för analoga applikationer, Ethernetapplikationer och applikationer för hög bandbredd.
Avtalet täcker Europa, Mellanöstern, Afrika (EMEA) och Asien-Stillahavsregionen och markerar RS officiella engagemang som auktoriserad återförsäljare av Micrels produkter. Som en del av avtalet har RS fördubblat sitt lager av Micrel-enheter och lagt till mer än 370 integrerade kretsar till sitt stadigt ökande utbud av halvledare.

Peter Horwat, Micrels Distribution Sales Manager, EMEA, kommenterar avtalet:

"RS har utmärkt sig när det gäller försäljningsresultaten under de senaste 18 månaderna och åstadkommit exceptionell tillväxt över hela vårt distributionsnätverk i EMEA. RS har lyckats särskilt väl med våra nya produktteknologier, vilka kräver högsta möjliga servicenivå i form av teknisk och kommersiell support. RS har levererat båda dessa till konstruktörerna, med superb tydlighet och effektivitet. Undertecknandet av detta avtal med RS är ett extremt positivt drag som kommer att stärka vårt globala genomslag markant.”

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2