Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 28 juni 2012

Kjell Axelsson till Sorubin

Kjell Axelsson har investerat i svenska miljöteknikföretaget Sorubin. Han blir nÀst störste Àgare och tar ocksÄ en plats i Sorubins styrelse i samband med nÀsta bolagsstÀmma.
Kjell Axelsson har investerat i Sorubin och Àr numera nÀst störste Àgare efter grundaren och VD:n Stefan Sandström. Kjell Axelsson kommer ocksÄ att ta plats i Sorubins styrelse efter nÀsta bolagsstÀmma som Àr planerad att hÄllas i augusti.

- Jag Àr oerhört glad över att superentreprenören Kjell Axelsson valde att gÄ in i Sorubin. Vi kan helt enkelt inte ha en mer gedigen delÀgare och styrelseledamot Àn honom. Kjells insatser för Sveriges vattenbransch saknar helt motstycke. Jag ser mycket fram emot vÄr gemensamma framtid, sÀger Stefan Sandström, vd, Sorubin.

Kjell Axelsson har i decennier varit Àgare, vd och vice vd för LÀckeby Water Group och han Àr fortfarande styrelseledamot i bolaget. Han har ocksÄ varit ordförande i VARIM, vattenreningsindustrins branschorganisation, och han Àr ledamot i nÀrmare tio bolagsstyrelser.

- Sorubins starkaste sida Àr enkelheten i systemet med Microluft. Jag ser en given marknad för produkten Microluft. Jag tror att Sorubins luftare Àr pÄ vÀg att bli det dominerande luftningssystemet pÄ vÀrldsmarknaden. Det första skedet blir för industrin och pÄ sikt Àven pÄ den kommunala marknaden. Utmaningen ligger helt enkelt i att övertyga marknaden, att skapa en solid marknadsacceptans, sÀger Kjell Axelsson.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1