© Kornwa-dreamstime.com Komponenter | 11 juli 2012

Lattice avtalar med UMC

Lattice Semiconductor har ingått ett teknologi-partnerskap med United Microelectronics.
Som del av avtalet kommer Lattice och UMC fortsätta att arbeta med icke-flyktiga produkter baserade på avancerade teknologi-”noder”.

”Eftersom Lattice har gått in på allt mer pris- och strömkänsliga marknader, från kommunikations-infrastruktur till mobila konsumentprodukter, har vi märkt att en av framgångsfaktorerna är att ha skalbara icke-flyktiga teknologier”, det sade Darin G. Billerbeck, Lattice Semiconductor President och CEO.

"Vårt förvärv av SiliconBlue i december 2011 gav oss den teknologin och dagens tillkännagivande med UMC ger oss en partner bland kiselsmedjorna som är dedicerad till att leverera innovativa produkter som använder den teknologin. Lattice ä redan engagerade med UMC och vi planerar att släppa 40nm icke-flyktiga produkter tillverkade av UMC mot slutet av 2012”.

Tanken med de nya teknologierna är bland annat att ge pris- och strömsnåla lösningar för exempelvis bibehålla konkurrenskraft på FPGA-marknaden.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-2