Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 06 oktober 2000

"Vi vinner striden om Allgon"

LGP Telecoms VD Mikael Gottschlich är övertygad om att deras bud på Allgon är bättre än amerikanska Remecs bud. "Det är lättare att integrera två svenska bolag än ett svenskt och ett amerikanskt. Dessutom går det snabbare", säger han till Visionair.tv.
Att LGP:s bud skulle vara fientligt, som bl a Remec hävdat, håller han inte riktigt med om. "Det kanske är fientligt i den mening att vi inte har Allgons styrelses välsignelse, men det är inte fientligt mot bolaget och dess anställda".
LGP kom den 2 oktober, bara två dagar efter kvartalsskiftet, med en rekordsnabb niomånadersrapport. Det gjorde man för att övertyga Allgons aktieägare. "Vi ville visa för Allgons aktieägare hur vi ser ut finansiellt just nu på grund av de reaktioner vi fick på vårt bud från Allgons styrelse där de hade synpunkter på värderingen av vår aktie", säger Mikael Gottschlich. Rapporten visade på fortsatt tillväxt med bibehållna marginaler, vilket fick aktiekursen att stiga vilket höjde värdet på LGP:s bud. Ett bud som inte kommer att förlängas ytterligare och inte heller höjas. "Det är inget som aktuellt just nu", säger Mikael Gottschlich.
Och på frågan om vem som kommer att gå segrande ur budkarusellen kring Allgon dröjer inte svaret. "Vi vinner", säger han och skrattar.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-25 19:10 V11.1.0-2