Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© jakub krechowicz dreamstime.com Komponenter | 01 oktober 2012

RS och Allied avtalar med Honeywell

RS Components (RS) och Allied Electronics (Allied) har för första gÄngen formaliserat sitt globala avtal med Honeywell Sensing and Control (Honeywell S&C).
RS har ingÄtt ett nytt avtal som tÀcker Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA-regionen) och Asien/Stillahavsregionen, i tillÀgg till Allieds kontrakt för Nordamerika. Det vÀrldsomspÀnnande avtalet ger RS och Allieds kunder ökad tillgÄng till Honeywells portfölj av elektromekaniska och elektroniska avkÀnningsprodukter.

RS har arbetat framgÄngsrikt med Honeywell S&C i över tjugo Är. Honeywell S&C valde att formalisera avtalet pÄ grund av RS och Allieds förmÄga att nÄ ut till kunder globalt och snabbt ta nya produkter till marknaden, i tillÀgg till RS höga servicenivÄ och avancerade e-handelskompetens. Avtalet utökar samarbetet mellan bolagen och möjliggör ökad effektivitet och kostnadsbesparingar, samtidigt som tillgÀngligheten förbÀttras för alla produkter frÄn Honeywell S&C.

Phil Dock, Global Head of Product & Supplier Management, Electrocomponents, kommenterar:

”Detta avtal sĂ€krar vĂ„rt gemensamma Ă„tagande att tillsammans med Honeywell utveckla partnerskapet och öka den globala försĂ€ljningen. Avtalet utgör Ă€nnu en bekrĂ€ftelse pĂ„ vĂ„r globala distributionsförmĂ„ga, vĂ„r förmĂ„ga att tĂ€cka in alla produktkategorier samt vĂ„r e-handelskompetens. Och Ă€n viktigare, det kommer att hjĂ€lpa oss att bĂ€ttre möta ingenjörernas behov pĂ„ marknaderna för elektronik, automation och kontroll.”
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2