Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© milan jurkovic dreamstime.com Embedded | 23 oktober 2012

Prevas och Quintiq inleder samarbete

Prevas har tecknat ett partneravtal med Quintiq. Samarbetet ger Prevas kunder i Skandinavien tillgÄng till APS-programvara.
Quintiq Àr ett internationellt företag som tillhandahÄller APS-programvara. Quintiqs lösningar har implementerats hos en lÄng rad företag inom branscher som tillverkning, metall, logistik och transport i bÄde Europa och resten av vÀrlden.

Quintiqs nya partnerskap med Prevas ger bÄda företagen möjlighet att erbjuda planerings- och schemalÀggningslösningar för metall- och tillverkningsmarknaderna i Skandinavien.

- Marknaden för avancerade planerings- och schemalÀggningslösningar har exploderat i takt med att fler och fler företag fokuserar pÄ effektivitetsförbÀttringar som ska hjÀlpa dem att lyckas pÄ den konkurrensutsatta globala marknaden, sÀger Christer RamebÀck, Business Area Manager Industrial Systems pÄ Prevas.

- Prevas Àr redan ledande inom MES-lösningar (Manufacturing Execution Systems), EMI-lösningar (Enterprise Manufacturing Intelligence) och automation. Vi har varit pÄ jakt efter innovativa lösningar som kan hjÀlpa vÄra kunder att förbÀttra sina komplicerade processer inom produktion och distributionskedjan. Partnerskapet med Quintiq kommer att ge vÄra kunder möjlighet att förbÀttra sin kapacitet inte bara i produktionen utan Àven i deras flödesprocesser.
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1