Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© aydindurdu-dreamstime.com Komponenter | 11 februari 2013

Nya Xbox med Siri-liknande taligenkänning?

Kraftiga förbättringar I taligenkänningstekniken är något som användarna kan förvänta sig av nya Xbox.
Nästa Xbox – som går under kodnamnet Durango, ryktas släppas senare i år - kommer tydligen att stödja wake-on-voice, ”natural language controls” och tal-till-text funktion, skriver The Verge, och hänvisar till icke namngivna källor med insyn.

Andra uppdateringar inkluderar ökad förmåga till Kinect-sensorn som gör det möjligt att upptäcka personer i ett rum och föreslå lämpliga multiplayerspel efter en användare verbalt frågar sin Xbox.

Naturligt språkidentifiering – påminner om Apples Siri - ryktas också att ingå i nästa Xbox. Så kolla in dina vänners "[o] spellista [/ i] eller andra sökningar (som skulle kräva någon form av svar från enheten) kanske inte är så långsökt.

Sist men inte minst – i och med att Skype ryktas ta plats i nya Xbox – så kan en tal-till-text funktion också vara en bra idé.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1