Annons
Annons
© evertiq Komponenter | 11 februari 2013

Smarteq i samarbete med Captech Distribution

Antennföretaget Smarteq har märkt en ökad efterfrågan i Norden på antenner för 3G och 4G. Därför sluter man nu ett samarbetsavtal med Captech Distribution AB.
För att förstärka kanalförsäljningen och hantera nya partners så har företaget slutit samarbetsavtal med Svenska Captech Distribution AB.

"Vi ser ett ökat behov av antenner för att förbättra prestandan på mobilt bredband I hemmet, bilen, båten eller sommarstugan har man ofta ett behov av att få bättre täckning och vi har därför gjort tre olika paketlösningar för mobilt bruk, husvagn, båt samt hus och fritidshus.

All försäljning sker primärt via våra distributörer på den nordiska marknaden men vi har också märkt ett intresse ute i Europa", säger Martin Romanowski, Försäljnings- och Marknadsdirektör Smarteq.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1