Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© hannu-viitanen-dreamstime.com Elektronikproduktion | 15 februari 2013

Orbit One växer i Polen

Sedan 2009 har Orbit One huserat pĂ„ plats i Polen, och sedan dess har utvecklingen gĂ„tt framĂ„t – Förra Ă„ret annonserades en utbyggnad av fabriken och nu tas ytterligare steg framĂ„t.
Förra gĂ„ngen en utbyggnad annonserades handlade det om en 800 kvadratmeter stor ökning – Men genom köp av lokaler som Ă€r i direkt anslutning till den befintliga verksamheten kommer produktionsytan utökas med ytterligare 1000 kvadratmeter.

Renovering och tillbyggnad av de befintliga lokalerna pÄgÄr redan och hela arbetet med att integrera de nya lokalerna med befintlig verksamhet berÀknas vara klart under vÄren 2013.

– VĂ„r enhet i Polen har idag runt 90 anstĂ€llda. Det Ă€r en modern ESD-skyddad och ISO-certifierad fabrik för kontraktstillverkning av elektronik. Vid enheten har vi en komplett organisation med allt frĂ„n inköp till montering och logistiklösningar. HĂ€r finns dessutom en imponerande kompetens med över 20 Ă„rs erfarenhet och en mycket konkurrenskraftig organisation inom industriell elektronik. Tack vare de nya lokalerna tillsammans med den pĂ„gĂ„ende utbyggnaden klarar vi en ökad efterfrĂ„gan och kommer att kunna leverera Ă€nnu effektivare produktionslösningar till vĂ„ra kunder, berĂ€ttar Orbit Ones VD Mats Johansson.
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2