Annons
Annons
© andrei katyshev dreamstime.com Embedded | 28 februari 2013

Pengar till utbildning inom inbyggda system

AGSTU får fortsatt förtroende att driva 30 utbildningsplatser på den ettåriga distansutbildning TEIS – Tillämpad Elektronik för Inbyggda System.
Myndigheten för yrkeshögskolan tillkännagav i januari 2013 vilka utbildningsanordnare som blir beviljade statsbidrag för två kommande utbildningsomgångar.

AGSTU får fortsatt förtroende att driva 30 utbildningsplatser på den ettåriga distansutbildning TEIS – Tillämpad Elektronik för Inbyggda System. Utbildningen passar för teknikintresserade ungdomar och ingenjörer som vill kompetensutveckla sig. Alla som har gått igenom utbildningen har fått arbetsuppgifter som matchar utbildningen. Innehållet i utbildningen är VHDL-programmering, hårdvarunära C-programmering, mikrodatorarkitektur, HW/SW system, konstruktionsmetodik och teknisk dokumentation.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2