Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© alphaspirit-dreamstime.com Teknik | 13 mars 2013

SMT House skriver under med Vitronics Soltec

Nytt samarbetsavtal mellan SMT House och NederlĂ€ndska Vitronics Soltec – SMT House kommer att representera och distribuera Vitronics produkter inom Skandinavien och Baltikum.
Avtalet trÀder i kraft 19 mars 2013.

Frank van Erp, chef för europeiska försÀljning och service hos Vitronics Soltec, sÀger, "Det hÀr Àr ett viktigt steg för tillförlitlig kontinuitet för Vitronics Soltecs nÀrvaro i Norden. SMT House erbjuder ett utbud av förstklassig utrustning till marknaden, och har ett kompetent och entusiastiskt team som Àr fokuserade pÄ lÄngsiktig kundnöjdhet. För Vitronics Soltec, matchar detta perfekt med vÄr vision och hur vi vill betjÀna vÄra kunder. "

"Utöver detta erbjuder SMT House attraktiva hyreslösningar till marknaden som vi tror kan vara ett bra svar pÄ dagens ekonomiska situation. Det finns ofta Àr ett krav om produktionskapacitet, men brist pÄ pengar för att finansiera det ", fortsatte han. "Vi ser fram emot att arbeta med SMT House i ett lÄngsiktigt stabilt partnerskap."

Ole Thers, vd för SMT House, sĂ€ger: "VĂ„rt mĂ„l Ă€r att representera kvalitetsbolag och Vitronics Soltec Ă€r ett utmĂ€rkt exempel. SMT House kommer att ansvara för försĂ€ljning och reservdelsstöd av Vitronics Soltec program.”
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1