Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© yuri-arcurs-dreamstime.com Komponenter | 14 mars 2013

CathPrint inleder samarbete med M Dialysis

Medicinteknikföretaget CathPrint, har startat ett utvecklingsprojekt tillsammans med det svenska bolaget M Dialysis för att vidareutveckla en av deras katetrar.
Samarbetet kommer att leda till bÀttre och förenklad övervakning av svÄrt sjuka patienter under och efter operation.

CathPrint har kontrakterats för att under ca ett Är vidareutveckla en av M Dialysis katetrar och att producera en nyckelkomponent i densamma.

"Uppdraget Àr mycket viktigt för oss och representerar ett stort steg framÄt för att förbÀttra vÄrt erbjudande, sÀger Olof Nord," VD pÄ M Dialysis.

"Vi ser fram emot att utveckla nya produkter som kan förbÀttra sjukvÄrden och sÀkerheten för patienter. M Dialysis Àr ett innovativt företag som befinner sig i teknikens framkant, och med tanke pÄ starka stÀllning pÄ marknaden och förvÀntade kraftiga expansion Àr detta en mycket intressant affÀr för oss, sÀger Bengt KÀllbÀck," VD och grundare av CathPrint.

CathPrint som bildades 2006 erbjuder sin teknik, CathPrint, till företag som producerar endoskop eller katetrar som innehĂ„ller sensorer och elektroder. Tekniken Ă€r baserad pĂ„ rationella produktionsmetoder inom elektronikproduktion, i motsats till dagens produktion som i stor utstrĂ€ckning Ă€r ”avancerat hantverk under mikroskop”.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2