Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© mariusz-szachowski-dreamstime.com Komponenter | 15 mars 2013

Addtech förvärvar Rutab

Addtech Energy, ett affärsområde inom Addtechkoncernen, har idag tecknat avtal om förvärv av 80 procent av aktierna i Rutab AB.
Rutab är en leverantör av elektrotekniskt material och komponenter för automationsteknik med fokus på kabelförskruvningar, genomföringar och skyddsslang samt maskinkabel. Bolagets huvudkontor ligger i Nässjö med säljkontor i Stockholm, Sundsvall och vid ett dotterbolag i Norge. Sedan november 2012 är Novum AB ett dotterbolag till Rutab AB.

Rutab representerar flera leverantörer inom sina produktområden och har en stark position på den svenska marknaden inom sina kund- och produktsegment. Bolaget kompletterar Addtechs verksamhet som bedrivs inom affärsenheten Energy Products. Rutab har cirka 40 anställda och omsätter runt 150 miljoner.

Tillträde beräknas ske i början av april 2013

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1