Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© mchudo dreamstime.com Embedded | 08 maj 2013

Fortsatt expansion för Prevas i Jönköping

Prevas expanderar sin verksamhet i Jönköping och räknar med att under 2013 anställa ca 15 personer.
Behovet av att utveckla nya konkurrenskraftiga produkter med ett stort inslag av intelligens i form av elektronik och mjukvara, så kallade inbyggda system, ökar. Investeringar i produktionsnära IT-lösningar blir allt viktigare för industrins tillväxt på en global marknad. Prevas expanderar sin verksamhet i Jönköping och räknar med att under 2013 anställa ca 15 personer.

Prevas kontor i Jönköping öppnades i februari 2012. Visionen är att förse företag i regionen med spetskompetens inom industriell IT och inbyggda system.

Joakim Bergs, som närmast kommer ifrån Kongsberg Automotive, började sin första arbetsdag på Prevas i mars. Joakims roll är att driva verksamheten i regionen framåt inom affärsområdet Produktutveckling och inbyggda system.

- Prevas har ett mycket gott rykte bland sina kunder och det är mycket roligt att få vara med och expandera verksamheten i Jönköping, säger Joakim Bergs konsultchef på Prevas.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2