Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© norebbo-dreamstime.com Analys | 16 maj 2013

Ökade möjligheter för EMS:are inom medicinteknik

Produktägarna, OEM-företagen, vänder sig i allt högre utsträckning till kontraktstillverkare (EMS) för att hantera den högre graden elektronik i medicintekniska produkter.
Det här gör att marknaden för både montering och kompletta box built-produkter förväntas öka under kommande år.

Analyshuset Frost & Sullivans forskning i frågan visar på att marknaden för EMS:are här var värd 16,43 miljarder dollar 2012, och kan nå upp till 34,38 miljarder dollar 2019. Ett ökat behov av konstruktionshjälp samt ökad EMS-kompetens inom produktintroduktion, produktionsdesign och värde-adderande tjänster kommer att leda till tillväxten.

EMS:arnas växande expertis till trots bromsas tillväxten av att OEM:arna är utsatta för stora risker. Stränga regler gör att företagen ständigt granskas och det begränsar outsourcing till taktiska operationer, mestadels kretskorts-produktion och underliggande system.

Nyckeln är att bygga långvariga relationer av tillit med sina OEM-kunder för att få outsourcingen att öka, skriver Frost & Sullivan. Det krävs också kännedom om finansiella modeller, tillverkningsutmaningar, komplexa leveranskedjor, certifikat och audits.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1