Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© tamas-ambrits-dreamstime.com Elektronikproduktion | 29 maj 2013

Celltech och Abatel går samman

Celltech AB och Abatel, som båda ägs av Addtech-koncernen, slås den första juli samman.
Från och med den 1 juli 2013 kommer Abatel och Celltech att gå samman till ett bolag under det gemensamma namnet Celltech Abatel AB.

– Det är ett naturligt steg för oss att göra gemensam sak på batterimarknaden, säger Jesper Björkén, vd på Abatel.

– Äntligen kan vi samla all kompetens under ett och samma varumärke vilket kommer gynna våra kunder, säger Joakim Aspe, vd på CellTech.

Celltech Abatel AB kommer att ha verksamhet i Sölvesborg och i nytt gemensamt försäljningskontor i Kista, Stockholm. Det nya bolaget är fortsättningsvis en del av Addtechkoncernen. Abatel är ett bolag som haft fokus på specialdesignade och kundspecifika batterier. Bolaget omsätter 34 miljoner och har 10 anställda i Stockholm, Oskarshamn och Göteborg. CellTech är en bred distributör av batterier och strömförsörjning med kontor i Stockholm och Sölvesborg. Bolaget omsätter 81 miljoner och har 24 anställda.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2