Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© saniphoto-dreamstime.com Komponenter | 03 juni 2013

Fingerprint Cards går med i Mobile Heights

Fingerprint Cards (FPC) ansluter sig till Mobile Heights, en industridriven samarbetsplattform för nÀringsliv, forskning samt Region SkÄne.
Syftet med att ansluta sig till Mobile Heights Àr att dels frÀmja det mobila ekosystemet i SkÄne samt optimera nyttan av FPCs etablering i Lund dÀr man öppnar ett utvecklingskontor. FPCs medlemskap i Mobile Heights gör det möjligt för bolaget att ta del av kompetensen i regionen inom mobil teknik och medlemskapet Àr dessutom ett stöd för FPCs fortsatta utbyggnad av verksamheten.

Mats Ekstrand, vd för Mobile Heights, kommenterar:

– Mobile Heights Ă€r en entreprenörsgemenskap dĂ€r nystartade och etablerade bolag inom mobilindustrin kan dra fördel av varandras expertis och kompetens. Jag Ă€r mycket glad över att vĂ€lkomna Fingerprint Cards till SkĂ„ne och som medlem i Mobile Heights eftersom fingeravtrycksteknologi förvĂ€ntas spela en viktig roll för att förenkla anvĂ€ndning, sĂ€kerhet och bekvĂ€mlighet pĂ„ mĂ„nga nya anvĂ€ndningsomrĂ„den.

Jörgen Lantto, EVP, CTO och chef för Strategy and Product Management pÄ FPC, kommenterar:

– De initiala marknadsframgĂ„ngar vi för nĂ€rvarande upplever Ă€r ett erkĂ€nnande och resultat av vĂ„rt lĂ„ngsiktiga arbete för att utveckla bĂ€sta möjliga teknologi för fingeravtryckssensorer. Vi har dĂ€rför beslutat att pĂ„skynda vĂ„r utvecklingsverksamhet och fortsĂ€tter expansionen i Lund dĂ€r det finns expertis i vĂ€rldsklass inom det mobiltekniska omrĂ„det samt en stark nĂ€rvaro inom forskning och utveckling frĂ„n vĂ€rldsledande OEM-tillverkare av mobiler.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2