Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© dana-rothstein-dreamstime.com Elektronikproduktion | 05 juli 2013

Kyrel investerar i Universal

Finska kontraktstillverkaren Kyrel har nyligen re-designat sin 75'000 kvadratmeter produktionsanlĂ€ggning – och med det, investerat i Universal Instruments Fuzion Platform.
Kyrels vd Simo Parhankangas förklarade att den nya utrustningen erbjuder en flexibilitet som tillÄter företaget att bygga ett komplett utbud av applikationer, samtidigt som den maximerar deras Overall Equipment Effectiveness (OEE), som de behövde.

"Fuzion var det perfekta valet för oss, kombinationen av en unik och flexibel arkitektur byggd pÄ ett beprövat positioneringssystem, med en kraftfull uppsÀttning mjukvarulösningar för att ge oss den mest effektiva modellen att betjÀna vÄra kunder idag och i framtiden. "


"FörÀndringarna i Kyrel s produktionskrav Äterspeglar den globala trenden idag, "sÀger Brad Bennett, Universal Instruments vice vd för customer operations. "Fuzion Àr utformad för att utmÀrka sig i höga mix-miljöer, och de tvÄ FuzionXC2-60 och FuzionXC2-37 produktionslinjer som Kyrel investerade i, kommer att möjliggöra betydande förbÀttringar i utnyttjandet, produktion och leveranstid," tillade Bennett.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2