Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© dirk-ercken-dreamstime.com Elektronikproduktion | 07 augusti 2013

Kazam anställer ny COO och VP i Norden

Frank Jensen tar rollen som Chief Operating Officer hos den nya smartphone-tillverkaren Kazam.
Jensen kommer Àven att vara ansvarig för försÀljning och marknadsföring i Norden. Frank Jensen kommer att bistÄs av Thomas Faber och Claus Pedersen i arbetet med att öka försÀljningen i hela regionen.

”Det Ă€r spĂ€nnande att fĂ„ chansen att bygga upp och lansera ett nytt varumĂ€rke för mobiltelefoner, bĂ„de i Europa och sĂ€rskilt i Norden. Alla i Kazam-teamet Ă€r extremt erfarna och passionerade nĂ€r det gĂ€ller mobiltelefoner, och det finns utan tvekan enorma möjligheter att introducera smartphones som Ă€r tillgĂ€ngliga för alla”, sĂ€ger Frank Jensen, COO och VP i Norden pĂ„ Kazam.

Michael Coombes, CEO pĂ„ Kazam, kommenterar: ”Vi Ă€r mycket glada över att ha fĂ„tt Frank Jensen som COO och VP i Norden. Jag kĂ€nner mig sĂ€ker pĂ„ att Franks erfarenhet och expertis i kombination med de lokala seniorsĂ€ljarlagen kommer att garantera att Kazam levererar kvalitetssmartphones och exceptionell service i hela Norden.”

Frank Jensens karriÀr strÀcker sig över mer Àn 25 Är och han har arbetat för flera stora företag runtom i Europa. Hans senaste position var som Vice President, Eastern Europe pÄ Brightpoint, ett NASDAQ-noterat företag.

Thomas Faber kommer till Kazam som Business Development Director för Norden, och tar med sig över ett decennium av erfarenhet frÄn att ha arbetat för Dangaard Telecom, Brightpoint och Atea, den största systemintegratören i Norden.

Även Claus Pedersen har rekryterats till Kazam som sĂ€ljchef för Norden. Pedersen har tidigare arbetat pĂ„ TDC och BenQ-Siemens, och tillbringade de senaste sex Ă„ren med att leda försĂ€ljningslaget pĂ„ HTC i Danmark.

Kazam hÄller pÄ att öppna lokala kontor i alla viktiga europeiska regioner, för att försÀkra sig om att ha ett lokalt engagemang och relevans.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1