Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© ragsac19-dreamstime.com Embedded | 12 augusti 2013

Trio ska leda Tritech Göteborg

Tritech Technology meddelade innan sommaren att man startar ny verksamhet i Göteborg. Starten sker tillsammans med tre entreprenörer som kan marknaden och har lÄng erfarenhet av konsultbranschen.
Magnus Janemyr, Susanne Andersson och Tommy Johansson kommer att leda Tritechs satsning i Göteborg. Tritech Göteborg AB blir ett dotterbolag till Tritech Technology. Vd för det nya bolaget blir Magnus Janemyr som tillsammans Susanne Andersson och Tommy Johansson samtidigt blir delÀgare i Tritech Göteborg AB.

– Under vĂ„ren vĂ€xte tanken pĂ„ att starta en egen verksamhet och en möjlighet att utveckla nĂ„got tillsammans med Tommy och Susanne. Efter inledande diskussioner kĂ€nde vi alla tre att Tritech var bolaget som vi ville arbeta med. Med ett komplett erbjudande och en stark organisation inom utveckling av intelligenta uppkopplade system kĂ€nner vi oss redo att dra igĂ„ng verksamheten, sĂ€ger Magnus Janemyr, vd Tritech Göteborg.

Redan i de inledande diskussionerna kÀnde hela ledningen pÄ Tritech att man hade hittat rÀtt entreprenörer att dra igÄng Tritech i Göteborg med.

– I Magnus, Susanne och Tommy har vi hittat entreprenörer som tillsammans med Tritechs erbjudande kommer att lyckas bli Göteborgs bĂ€sta lösningsleverantör. Genom vĂ„r strategi att satsa pĂ„ kombinationen av rĂ€tt entreprenör och rĂ€tt erbjudande till rĂ€tt marknad skapar vi hĂ„llbar tillvĂ€xt. I slutĂ€ndan skapar det största möjliga affĂ€rsnytta för vĂ„ra kunder, sĂ€ger Åke Wernelind, vd pĂ„ Tritech Technology.

Förutom ledartrion Àr de första ingenjörerna rekryterade och man rÀknar med att ha rekryterat 25 ingenjörer till slutet av 2013.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1