Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© otnaydur-dreamstime.com Komponenter | 14 augusti 2013

Peregrine Semi och LG samarbetar

Peregrine Semiconductor och LG Electronics i samarbete för antennavstÀmning i smarttelefonen Optimus G Pro.
Peregrine Semiconductor Corporation, en fabrikslös leverantör av integrerade radiofrekvenskretsar (RFICar), och LG Electronics har inlett ett samarbete kring utvecklingen av en högpresterande konstruktionslösning för antennavstÀmning i smarttelefonen LG Optimus G Pro, som nyligen lanserades pÄ den koreanska marknaden.

MÄlet med samarbetet Àr att tillföra en optimerad verkningsgrad, datahastighet, samtalsintegritet och batterilivslÀngd. Genom att möjliggöra för en antenn att mer verkningsfullt tÀcka flera frekvensband gör den DuNE-baserade avstÀmningslösningen att Optimus G Pro kan stöda en undergrupp om över 40 frekvensband tillgÀngliga med 4G LTE.

- Det Àr fantastiskt för Peregrine att vi samarbetar med industrijÀtten LG kring det senaste de har att erbuda, sÀger Dylan Kelly, vice vd för Peregrines affÀrsenhet för mobila trÄdlösa lösningar.

- LG fortsÀtter att utveckla innovativa produkter för förstklassiga LTE-smarttelefoner och lanseringen av Optimus G Pro i Korea Àr det senaste exemplet. Samarbetet med LG Àr ytterligare ett bevis pÄ att Peregrines DuNE-teknik passar utmÀrkt för 4G LTE-smarttelefoner.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1