Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© ingrid prats dreamstime.com Embedded | 08 oktober 2013

Amerikanska budgetkrisen sprider sig i leveransleden

Kommer embedded-industrin att pĂ„verkas av situationen i USA? Svaret pĂ„ den frĂ„gan Ă€r kort och gott ”ja”, skriver analytikerna vid Vdc research som sĂ€ger att hela leveranskedjan kan drabbas.
I ett blogginlĂ€gg fastslĂ„s att det förvisso kommer att bli en pĂ„verkan sprunget ur problemens med den amerikanska ekonomin. DĂ€remot Ă€r det oklart hur allvarliga konsekvenserna blir – nĂ„got som till större delen Ă€r beroende av hur lĂ„ng tid det tar innan parterna lyckas enas. Det Ă€r framför allt inom aerospace och försvar som besluten om affĂ€rer kan fördröjas.

Vad som kommer att bli betydande Àr att det blir flera mindre, utspridda efterverkningar som fÄr intÀkter att flyttas frÄn Ärets sista kvartal till 2014 Ärs första kvartal. Förseningar gÀllande att inspektera produkter vid OEM.erna inom medicin, aerospace och försvar kommer att fÄ effekter som sprider sig ut genom leveranskedjorna. Först drabbas de som tillverkar systemen, men lÀngre ned i leden ocksÄ processor- och minnesleverantörer för att nÀmna nÄgra.

Om problemen strĂ€cker sig lĂ€ngre Ă€n 17:e oktober kommer pĂ„verkan att bli Ă€n större dĂ„ intĂ€kter inte bara försenas utan ocksĂ„ förloras – detta om kongressen inte kan enas om ett budgettak och betalningar dĂ€rför tvingas stĂ€llas in. DĂ„ kommer inte bara försvarsindustrin att drabbas.

KĂ€lla: Blog VDC Research
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2