Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© alexander fediachov dreamstime.com Embedded | 08 oktober 2013

Fingerprint med i embedded-projekt

UINT & Mereal Biometrics lanserar ett biometriskt smartkort. Med finns en inbyggd fingeravtryckssensor och processor frÄn FPC.
Det biometriska smartkortet som UINT och Mereal Biometrics lanserar Àr ett smartkort för flerapplikationsbruk med Fingerprints inbyggda fingeravtryckssensor och processor. Med smartkortet möjliggörs sÄ kallad biometrisk fingeravtrycksautentisering i miljöer med höga sÀkerhetskrav. T

– En ny generation av smartkort har fötts. För första gĂ„ngen kommer ett smartkort med en inbyggd biometrisk fingeravtryckslĂ€sare som verifierar uppgifterna direkt pĂ„ plats och som kan anvĂ€ndas i ett flertal olika applikationer. För att kunna introducera biometriska lösningar pĂ„ marknaden för smartkort har vi varit tvungna att uppfylla branschens allra hĂ„rdaste krav vad gĂ€ller lĂ„g strömförbrukning; optimalt format och en stabil sensordesign. FPCs fingeravtryckssensorer möter dessa krav och vi Ă€r mycket glada över att kunna introducera detta biometriska smartkort pĂ„ marknaden. sĂ€ger Philippe BLOT, vd för UINT.

Kommentar frÄn Johan Carlström, VD för FPC:

– Denna lansering av ett biometriskt smartkort Ă€r ett genombrott pĂ„ marknaden och en milsten inom integrering av biometriska lösningar i smartkort. SĂ€kerhet och integritetsskydd har alltid varit högsta prioritet för smartkort och anvĂ€ndningen av biometriska lösningar gör detta bĂ„de möjligt och ytterst enkelt. FPCs fingeravtryckssensor uppfyller smartkortbranschens mycket höga tekniska krav och tillsammans med UINTs stora erfarenhet av innovativa korttekniker har detta lett till att detta nya biometriska smartkort nu kan slĂ€ppas pĂ„ marknaden."
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2