Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© blotty-dreamstime.com Komponenter | 17 oktober 2013

Positivt för Fingerprint Cards

Förra veckan uppmÀrksammades Fingerprint Cards för det försök till bluff som nÄgon utförde. Idag slÀppte företaget sin kvartalsrapport.
FörsÀljningen uppgick till 31,6 miljoner kronor, en klar förbÀttring mot förra Ärets 2,6. Bruttoresultatet uppgick till 15,5 miljoner (-0,9).

Vd Johan Carlström kommenterar:

"Det Àr nu en ny mycket stor marknad föds dÀr hundratals miljoner sensorer kommer integreras i konsument-elektronik under 2014 och miljarder under 2015. Apples marknadslansering av iPhone 5S med Touch ID fingersensor den 10:e september innebar att marknaden för inbyggda fingersensorer i smartphones och tablets öppnades pÄ vid gavel."

Tidigare har evertiq rapporterat om förvÀrvet Synaptics gjorde av Fingerprints konkurrent Validity. Johan Carlström kommenterar Àven detta:

"Vi brukar normalt inte tala om konkurrenter dÄ vi föredrar att fokusera pÄ det vi sjÀlva kan pÄverka; nÀmligen att utveckla vÄr egen teknologi och organisation till att bli den bÀsta inom sitt omrÄde i vÀrlden, men vi gör nu ett undantag dÄ Synaptics nyligen presenterade förvÀrv av Validity tydliggör ett antal intressanta punkter om framtiden:

Synaptics förvÀrv av Validity gör det tydligt att en leverantör som Synaptics som Àr aktiv pÄ Smartphones och Tablets har ett stort behov att kunna erbjuda Àven fingeravtrycksteknologi."

Avslutningsvis nÀmner han:

"Det tredje kvartalet kan summeras som det bÀsta i företagets historia med högsta omsÀttningen hittills samt att Apple nu har öppnat en ny marknad inom Android och Windows pÄ vid gavel för FPC."
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1