Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© mchudo dreamstime.com Komponenter | 29 januari 2014

Conrad satsar på ESD

Distributören Conrad berättar att man öppnat en ny EPA-yta (electrostatic protected area) i sitt huvudlager och distributionsenhet.
Certifieringen av den nya ESD-skyddade ytan och hela ESD-hanteringen enligt DIN EN 61340-5-1 är den första i sitt slag inom komponentdistributionssektorn, skriver bolaget.

“– Att vara den första distributören att etablera DIN EN 61340-5-1-certifierad EPA- och ESD-hantering visar på vårt åttagande mot kunder på den elektroniska sektorn” säger Stefan Fuchs, General Manager Industrial Electronics hos Conrad Electronic. ”Många av de senaste industri- och konsumentkonstruktionerna nyttjar avancerade komponenter som är speciellt känsliga för ESD (electrostatic discharge) och som behöver specialiserade lagrings- och hanteringsprocedurer i alla stegen i leveranskedjan. Conrad kan uppfylla dessa krav och kan därför hjälpa till att garantera tillförlitligheten i slutprodukter och system i vilka komponenterna används”, skriver bolaget.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-23 15:48 V9.3.2-1