Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© handmadepictures dreamstime.com Elektronikproduktion | 30 januari 2014

Ruag vill visa upp en 'ny' sida

Jesper Schönbeck från Ruag Space AB berättar från TEC 2014 Göteborg om att företaget vill visa upp ”nya” sidor inom bland annat kontraktstillverkning.
Ruag Space AB är mest kända för sitt arbete på högprestigeprojekt såsom satelliter, men de system och faciliteter man byggt upp för att hantera de kraven är något man också vill erbjuda marknaden:

– Vi tittar exempelvis på den marina och offshore-sidan. Egentligen alla områden som har en kravbild som stämmer överens med det vi kan erbjuda. Vi är ju mest kända för det vi håller på med inom rymd men vi använder den kunskapen, erfarenheten och faciliteterna till att leverera tjänster till företag även utanför det segmentet. Vi är en one stop shop för både inköp av komponenter, produktion och tester, säger Jesper Schönbeck, Sales and Conctracts Manager på Ruag Space AB.

I dagsläget utgörs ungefär 5-10 procent av Ruags omsättning av just den typen av tjänster men det är också ett område där det finns utrymme att växa.

– Vi kommer ju från en bakgrund inom Saab och Ericsson och vi har jobbat med den här typen av frågor i 15 år. Sedan har vi sett att det här är kunskaper som både uppskattas och som är av nytta för våra kunder och därför väljer vi nu att satsa på det området.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-1