Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© shawn hempel dreamstime.com Komponenter | 03 september 2014

Thin Film Electronics avtalar med Flextronics

Norska Thin Film Electronics, som arbetar med tryckt elektronik, meddelar nu att man har ingÄtt ett avtal med kontraktstillverkaren Flextronics.
Som en del i avtalet kommer Flextronics att utöka sin Open Innovation Platform med Thinfilms teknologi och dÀrigenom erbjuda Thinfilms tryckta elektroniska produkter och lösningar, inklusive omskrivbara minnen, smarta etiketter och NFC-taggar, till sina kunder.

"Flextronics Àr kÀnda för sin unika förmÄga att tillhandahÄlla innovativ teknik, design och tillverkningslösningar för företag inom en rad branscher," sÀger Jennifer Ernst, vice vd, försÀljning och affÀrsutveckling pÄ Thinfilm. "Vi tror att vÄr relation med Flextronics kommer att hjÀlpa oss utöka rÀckvidden för vÄra tryckta elektroniska produkter och lösningar till nya kunder, partners och industrier."

"Flextronics arbetar för att tillhandahÄlla och investera i den senaste tekniken för att hjÀlpa vÄra kunder att konkurrera och förnya snabbare", sÀger Anita Ganti, vice vd för global teknik pÄ Flextronics. "Tryckt elektronik och Thinfilm möjliggör en vÄg av nya innovativa produkter och lösningar för vÄra kunder och vi ser ett stort vÀrde i att samarbeta med Thinfilm för att utöka vÄr Open Innovation Platform."
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2