© aydindurdu dreamstime.com Komponenter | 13 oktober 2014

RS Components gör storsatsning på Internet of Things, IoT

Distributören RS Components har lanserat en avdelning för Sakernas Internet (Internet of Things, IoT) inom onlinecommunityn DesignSpark.
”År 2020 har man förutspått att många som 26 miljarder enheter kommer att vara uppkopplade mot internet, och var och en av dem kommer att ha sin egen unika ID”, säger Pete Wood, DesignSpark community manager på RS Components. ”Tillsammans skapar dessa uppkopplade enheter Sakernas Internet, vilket låter oss fjärrstyra och fjärrövervaka enheter via internet. Som en community som legat i framkanten med att leverera uppdaterad information om de senaste industritrenderna har DesignSparks IoT Design Centre för avsikt att få igång diskussioner om bästa praxis och rekommendationer om vilka produkter som lämpar sig för användning i IoT-applikationer.”

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-07-18 17:55 V10.0.0-2