Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© dirk ercken dreamstime.com Elektronikproduktion | 23 mars 2015

Torbjörn Sandberg ny vd i Sensys Traffic

Torbjörn Sandberg ersätter Johan Frilund som efter skiftet kommer att ansvara för den strategiska affärsutvecklingen.
”Johan Frilund har stor del i bolagets framgångar. Han har byggt upp vår starka marknadsposition som vi nu fortsätter att vidareutveckla med ny vd. Genom att Johan nu kan fokusera på affärsutveckling kan vi på bästa sätt dra nytta av hans värdefulla kunskaper om företaget och marknaden”, säger Gunnar Jardelöv.

Torbjörn Sandberg som i nuläget är ledamot av bolagets styrelse, utses till ny vd i Sensys Traffic. Han beskrivs ha över 20 års erfarenhet från ledande befattningar inom data- och telekommunikation och har bland annat varit koncernchef för Birdstep Technology, noterat på Oslobörsen. Han har suttit i Sensys Traffics styrelse sedan 2012 och kommer senast från posten som vd för Netadmin Systems.

”Det är ett spännande uppdrag och jag ser fram emot att få leda Sensys Traffic in i nästa expansiva fas. Jag är övertygad om att jag kommer att ha nytta av min erfarenhet som börs-VD med global försäljning och förvärv och sammanslagningar som viktiga beståndsdelar”, säger Torbjörn Sandberg.

Torbjörn Sandberg tillträder posten som VD för Sensys Traffic den 18:e maj.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-26 15:08 V9.5.0-1