Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mjukvara | 29 april 2002

Bluetoothorder till Axis

Axis levererar Bluetooth-lösningar till japansk OEM-kund.
Axis Communications har erhÄllit en order frÄn en japansk OEM-kund avseende kundanpassade AXIS 9010 accesspunkter för Bluetooth. Det initiala ordervÀrdet Àr 2 miljoner kronor.

De lösningar som levereras till Japan kommer att fungera som servrar som lÀnkar samman Bluetooth-enheter och möjliggör distansövervakning och -service. kunden kommer i sin tur att marknadsföra ett komplett system som inkluderar accesspunkterna, vitvaror utrustade med Bluetooth och tillhörande tjÀnster.

"Detta Àr ytterligare ett exempel som visar att utvecklingen inom Bluetooth i huvudsak drivs frÄn Japan i dagslÀget. Under förra Äret genomgick Bluetooth omfattande tester, i Är kommer lösningarna att börja marknadsföras bredare", sÀger Hirokazu Mizuno, försÀljningschef för Axis Communications KK.

Utöver de produkter som sÀljs under eget varumÀrke, erbjuder Axis ocksÄ en öppen utvecklingsplattform för Bluetooth-accesspunkter. Utvecklarlösningen bestÄr av hÄrdvaran som anvÀnds i Axis 9010, operativsystemet Linux 2.4 och mjukvara för Bluetooth-access. Lösningen gör det möjligt för tredjepartsutvecklare att snabbt skapa nya Bluetooth-applikationer baserade pÄ Axis teknologi.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1