Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mjukvara | 29 april 2002

Bluetoothorder till Axis

Axis levererar Bluetooth-lösningar till japansk OEM-kund.
Axis Communications har erhållit en order från en japansk OEM-kund avseende kundanpassade AXIS 9010 accesspunkter för Bluetooth. Det initiala ordervärdet är 2 miljoner kronor.

De lösningar som levereras till Japan kommer att fungera som servrar som länkar samman Bluetooth-enheter och möjliggör distansövervakning och -service. kunden kommer i sin tur att marknadsföra ett komplett system som inkluderar accesspunkterna, vitvaror utrustade med Bluetooth och tillhörande tjänster.

"Detta är ytterligare ett exempel som visar att utvecklingen inom Bluetooth i huvudsak drivs från Japan i dagsläget. Under förra året genomgick Bluetooth omfattande tester, i år kommer lösningarna att börja marknadsföras bredare", säger Hirokazu Mizuno, försäljningschef för Axis Communications KK.

Utöver de produkter som säljs under eget varumärke, erbjuder Axis också en öppen utvecklingsplattform för Bluetooth-accesspunkter. Utvecklarlösningen består av hårdvaran som används i Axis 9010, operativsystemet Linux 2.4 och mjukvara för Bluetooth-access. Lösningen gör det möjligt för tredjepartsutvecklare att snabbt skapa nya Bluetooth-applikationer baserade på Axis teknologi.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1