Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© rawpixelimages dreamstime.com Teknik | 12 maj 2015

Har du det vi inte kan leva utan?

VÄr Start-Up Alley handlar om exponering. Men medan de flesta andra arenor ger mentorskap, ekonomiskt stöd ... och Àven kontakter med potentiella investerare, har vi nÄgot annat unikt att erbjuda.
NÀmligen: kontakter till personer och företag frÄn tillverkningsdelen av försörjningskedjan. Under vÄra TEC-Event erbjuder vi möjlighet att presentera din produkt/projekt till en bredare publik frÄn tillverkningsindustrin; sÄsom kontraktstillverkare, mönsterkortare och komponenttillverkare samt distributörer.

Start-Up Alley Àr öppen för alla företagare/företag som Àr pÄ vÀg att "gÄ live" med en produkt. Med andra ord, du ska ha nÄgot som visar att du Àr förbi ritningsstadiet och Àr redo att producera din produkt (frÄn prototyp och vidare).

Vad behöver du göra?

Vi har inte en massa regler att följa. Dock mÄste du berÀtta om din idé (en kort sammanfattning pÄ 15-20 meningar), varför du tror att vÀrlden omöjligen kan leva utan det du presenterar och varför du bör ha presentationstiden pÄ scenen. Om du tror att det kommer att hjÀlpa ... lÀgg till bilder eller video. Ge oss dina kontaktuppgifter: om vi tror att din idé Àr sÄ coolt som du tror - dÄ mÄste vi kunna nÄ dig.

- För vĂ„rt evenemang i Lund kommer ansökningar godkĂ€nnas till den 31 juli 2015. I gengĂ€ld fĂ„r du mingla med de stora inom elektroniktillverkningsindustrin – och det kanske blir du som fĂ„r presentera din produktidĂ© pĂ„ scenen?

Vem bestÀmmer?

Det Àr en bra frÄga. Eftersom detta inte Àr en tÀvling i sig lÄter vi vÄra lÀsare bestÀmma. Den idé med flest röster fÄr en plats pÄ scenen. Resten av er kommer fortfarande att kunna delta i eventet (entrén Àr gratis) och prata med potentiella leverantörer.

LÄter det intressant? SlÀng dÄ ett mejl till denna adress.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1