Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Tobii Teknik | 03 juni 2015

Tobii och MSI i samarbete om eyetracking-spel

Svenska Tobii Tech, ett affÀrsomrÄde inom Tobii, som arbetar med eyetracking, och MSI, som jobbar med speldatorer, har ingÄtt i ett partnerskap för att accelerera utvecklingen av spel och spelprodukter med eyetracking.
Tobii och MSI har tecknat en avsiktsförklaring som anger ramarna för ett samarbete i syfte att stimulera ekosystemet kring utveckling av eyetracking i spel, samt att undersöka möjligheterna att fÄ speldatorer med inbyggd eyetracking pÄ marknaden.

– Denna konceptlaptop Ă€r bara början av ett omfattande samarbete med Tobii – ett samarbete som kommer att strĂ€cka sig utanför hĂ„rdvaruprodukter till utvecklingen av spel och andra upplevelser med eyetracking, sĂ€ger Eric Kuo, vice vd för MSI. Vi har sett hur eyetracking skapar en rikare och mer engagerande spelupplevelse och Ă€r fast förvissade att det kommer att ha en djupgĂ„ende inverkan pĂ„ framtiden för gaming.

Konceptprototypen Àr den första av flera gemensamma projekt som parterna förvÀntar sig att göra under de kommande mÄnaderna.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-05 15:01 V11.10.4-1