Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© 3quarks dreamstime.com Elektronikproduktion | 04 juni 2015

Ebm-papst AB bygger nytt i Järfälla

Ebm-papst investerar i en ny produktionsanläggning i Järfälla. Satsningen görs i samband med att företagets produktionsverksamhet under 2015 flyttas från Skinnskatteberg till Järfälla.
Produktionen omfattar plåtbearbetning och monteringsverksamhet.

“Placeringen av produktionsverksamheten i Järfälla där vi sedan tidigare har huvudkontor, lager och montering, innebär många praktiska och logistiska fördelar. Inte minst slipper vi onödiga transporter mellan Skinnskatteberg och Järfälla, något som går i linje med vår GreenTech strategi” säger Robert Berg, vd på ebm-papst AB.

Produktionsanläggningen ryms i Ebm-papst egna lokaler i Veddesta industriområde i Järfälla. Den tidigare lagerlokalen som hyrts ut har byggts om till en produktionshall. Investeringar görs även i nya maskiner, bland annat en stansmaskin från Trumph. Arbetet påbörjades i slutet av 2014 och produktionen kommer att vara i full drift i Järfälla under hösten 2015.

Ebm-papst arbetar med utveckling, tillverkning och försäljning av energieffektiva fläktar och elmotorer. Kunderna finns bland annat inom ventilation, kyla, värme, telekommunikation, elektronikindustri och fordonsindustri.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2