Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© rainer plendl dreamstime.com Elektronikproduktion | 04 juni 2015

Lyckade tester för Cybaero

CybAero har nu genomfört samtliga tester för det första systemet som kommer att levereras till den kinesiska tullen för operativ
anvÀndning pÄ nybyggda fartyg.
CybAero, som utvecklar och tillverkar fjÀrrstyrda helikoptersystem, fick i januari 2014 en order pÄ tre system till den kinesiska tullen. Systemen kommer att baseras pÄ tre nybyggda fartyg och kommer att anvÀndas för bland annat tullkontroll, hamnförvaltning och kampen mot smuggling.

Testerna har utförts tillsammans med det kinesiska varvet som bygger fartygen för slutanvÀndaren.

Huvudkomponenten i systemet Àr CybAeros fjÀrrstyrda helikopter APID 60. Dessutom ingÄr bland annat markstation och landningssystem. Testerna som genomfördes i Sverige beskrivs vara lyckade. NÄgra tester kan dock inte genomföras pÄ plats i Sverige pÄ grund av nationella begrÀnsningar och kommer istÀllet att utföras pÄ plats i Kina.

- Vi Àr vÀldigt stolta över att kunden valde oss som leverantör. Det nya systemet Àr absolut spjutspetsteknik som kunden inom kort kommer att kunna implementera. Vi har nÄtt en viktig milstolpe i projektet och ser fram emot ÄterstÄende integration och systemleverans, sÀger Mikael Hult, vd för CybAero.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-1