Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© united launch alliance Elektronikproduktion | 12 juni 2015

Thales Alenia Space öppnar upp i Polen

Thales Alenia Space ökar på närvaron i Europa genom att öppna upp ett nytt dotterbolag i Polen, Thales Alenia Space Polska.
Med det nya dotterbolaget – som är baserat i Warszawa – planerar Thales att stärka samarbetet med den nyöppnade polska rymdorganisationen (POLSA), lokala forskningscentra samt industrin för att stödja Polen i upprättandet av ett eget rymdprogram och utvecklingen av satellittekniken och jordobservationssystem.

Thales Alenia Space beslut att expandera till Polen kom till stor del på grund av landets nya medlemskap i den europeiska rymdorganisationen (ESA), som lägger särskild uppmärksamhet på att stödja utvecklingen inom detta område. Polen har tillkännagivit en ambitiös rymdpolitik, särskilt för försvars- och jordobservationstillämpningar, ett område som Thales Alenia Space är mycket intresserade av.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2