Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 08 maj 2002

ABB får order på 40 milj SEK

ABB har fått beställning på komplett elutrustning och bromssystem för två nya produktionsspel till kolgruvan Tangkou samt bromssystem för gruvspel till gruvan i Lian Bao Shi.
Båda gruvorna ligger i Shangdongprovinsen och det sammanlagda ordervärdet är cirka 40 MSEK.

Tangkou-gruvan ingår i den stora gruvägargruppen Zibo Mining Group och Lian Bao Shi ingår i Feicheng Coal Mine Industry Bureau. Zibo har tidigare köpt både elutrustning och bromssystem för Tangkous systergruva Daizhuang och har goda erfarenheter av ABB-utrustningens driftsäkerhet och tillförlitlighet. Lian Bao Shi Coal Mine har aldrig tidigare köpt gruvspelsutrustning utanför Kina.

"Våra säkerhetsfrämjande funktioner kombinerat med högsta driftstillgänglighet har gjort att ABB efterfrågas allt mer i Kina och vi satsar på att möta kraven från den växande marknaden," säger Stefan Stockhaus, divisionschef för ABB Process Industries. "Vi utarbetar lösningar och produktpaket i Sverige baserade på ABB:s nya koncept Industrial IT, samtidigt som vi stärker vi den lokala kompetensen i Kina."

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2