Mönsterkort | 10 maj 2002

Ericsson outsourcar till Semcon

Semcon och Ericsson i Norge har ingått ett affärsmässigt partnerskap om leverans av konsulttjänster inom datakommunikation.
Avtalet innebär också att ett 30-tal medarbetare från Ericsson rekryteras till Semcon i Asker och Grimstad. Avtalet omfattar initialt uppdrag till slutet av 2003.

Semcon ser samarbetet som en viktig affärsmöjlighet och ett bidrag till att stärka vår position inom telecom, säger Hans Johansson, koncernchef Semcon AB.
Ericsson är en viktig kund till Semcon och detta är ett led i vår långsiktiga strategi att fokusera på ett antal prioriterade tillväxtbranscher, däribland telecom, fortsätter Hans Johansson.

Medarbetarnas långa erfarenhet och kvalificerade kompetens inom datakommunikation är även intressant att använda mot andra branscher och i andra länder, varför vi ser detta som ett fint tillskott till Semconkoncernen, avslutar Hans Johansson.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-2