Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© cumypah dreamstime.com Elektronikproduktion | 25 juni 2015

Hanza producerar för Chargestorm

EMS:aren Hanza har slutit ett flerĂ„rigt avtal med Chargestorm avseende tillverkning av kompletta laddstationslösningar för elfordon. ÅrsvĂ€rdet överstiger 10 miljoner kronor och produktion kommer bland annat att ske i Åtvidaberg.
Hanza Holding AB har slutit ett flerĂ„rigt avtal med Chargestorm, en svensk leverantör av laddstationslösningar för elfordon. Produkterna kommer byggas i sin helhet inom Hanzas fabriker och kommer slutmonteras i elektronikfabriken i Åtvidaberg. Produkten befinner sig i ett tidigt skede varför en kraftig upprampning av produktionsvolymer planeras.

”Valet föll pĂ„ Hanza som partner dĂ„ de har erfarenhet av att designa kompletta tillverkningslösningar som skapar vĂ€rde och konkurrenskraft.” SĂ€ger Patrik Lindergren, vd Chargestorm.

”Det kĂ€nns roligt att vĂ€xa ytterligare inom Cleantech-omrĂ„det som Ă€r av strategisk vikt för Hanza”, sĂ€ger Thomas Lindström, Vice vd Hanza, ”Chargestorm Ă€r en mycket innovativ och intressant kund för oss framöver.”

Hanza köpte fabriken i Åtvidaberg under det föregĂ„ende Ă„ret, i november. Dessförinnan tillhörde fabriken KA Elektronik. I samband med förvĂ€rvet sade Thomas Lindström till Evertiq:

"KA Elektronik har ett antal kunder inom energi- och cleantechomrÄdet och pÄ det sÀttet breddar detta förvÀrv Àven Hanzas kundbas."
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2