Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© jakub krechowicz dreamstime.com Elektronikproduktion | 30 juli 2015

Tobii storsatsar på spel

Svensk eyetracking-bolaget Tobiia vsÀtter en miljon dollar till spelutvecklare.
Tobii Tech, ett affÀrsomrÄde inom Tobii, har presenterat sitt Boost to the Big Time Program, dÀr en miljon dollar avsatts för att stödja utveckling och distribution av datorspel som anvÀnder eyetracking. Programmet Àr avsett för utvecklare och spelstudio.

"Boost to the Big Time Àr en möjlighet för spelutvecklare att pÄ ett naturligt sÀtt skapa fördjupade och engagerande spelupplevelser och nÄ en bred global publik", sÀger Henrik Johansson, VP, products and marketing pÄ Tobii Tech.

“Eyetracking utgör nĂ€sta steg i evolutionen inom datorspel och det ger utvecklare enorma möjligheter att skapa upplevelser som inte liknar nĂ„gonting spelarna har upplevt tidigare. Utvecklare som gĂ„r med i Boost to the Big Time kommer att revolutionera spelindustrin. De fĂ„r möjlighet att samarbeta med nĂ„gra av vĂ€rldens största hĂ„rdvarutillverkare för datorspel, fĂ„ sina titlar recenserade av ledande media inom spel samtidigt som de fĂ„r betalt för att utveckla dem.”

Unik i sitt slag, Boost to the Big Time Àr öppet för stora och smÄ utvecklare och utan nÄgra restriktioner avseende storlek eller omfattning pÄ spelet eller dÀr det publiceras; alla spel som anvÀnder sig av eyetracking Àr berÀttigade till programmet.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2