Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 15 maj 2002

Ordrar till Fingerprint

Fingerprint Cards tecknar licensavtal med Sony Corp. i Japan och Clere Electronics Ltd i England.
Fingerprint Cards AB har sålt en icke-exklusiv licens till Sony Corporation i Tokyo. Licensen avser Bolagets Löfbergpatent och ger Sony Corp. rätt att i USA marknadsföra och sälja sin FIU-710 "Puppy" Fingerprint Identification Unit, som är en produkt för inloggning på PC:s.

En icke-exklusiv licens har även sålts till Clere Electronics Ltd i Newbury väster om London. Denna licens ger Clere Electronics rätt att inom Storbritannien, från eget lager, återförsälja Fingerprint Cards komponenter.

Sonys identifieringsprodukt är en "stand-alone"- enhet som via USB-port är ansluten till PC:n. Registrering, lagring och matchning av fingermönster för autenticering vid inloggning sker i denna enhet och således utan hjälp av PC-processorn. Produkten finns på marknaden sedan något år tillbaka.

Clere Electronics kommer att arbeta som Bolagets distributör i Storbritannien och hålla eget lager av komponenter. De är väl förtrogna med tekniken och kan bistå mindre och medelstora företag med att bygga applikationer och förse dem med komponenter vid produktion i rimliga volymer. Kunder som planerar för större volymer, efter ett uppstartskede, kommer att slussas över till Fingerprint Cards, för att därigenom få de lägre komponentpriser som är en förutsättning för volymproduktion.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-1