Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© daniel schweinert dreamstime.com Elektronikproduktion | 12 augusti 2015

Jotron levererar kommunikationslösning

Jotron AS, som arbetar med kommunikationslösningar för land, sjö och flygfart, har fått ett kontrakt för VoIP baserad ATC VHF-radiokommunikations-utrustning.
Directorate of Civil Aviation (DCA) har fått i uppdrag av Ministry of Works and Transport i Namibia att skapa ett säkert och effektivt system för civil luftfart i Namibia.

DCA planerar därmed att öka täckningen och modernisera det befintliga ATC VHF-radionätverket för Windhoek FIR. Jotron tillsammans med Teltech, en Namibisk partner, ska leverera lösningarna för hela projektet.

"Jotron är stolta över att delta i moderniseringsprogrammet för Namibia och vi tror att detta projekt kommer att ge värdefulla erfarenheter till alla inblandade parter när det gäller användningen av VoIP baserade mark-luft kommunikation i ett landsomfattande nätverk", säger Roar Flaatnes, chef för Sales & Marketing för ATC och Coastal Communications-avdelningen på Jotron. "Förhoppningsvis kommer andra afrikanska aktörer se de tekniska fördelarna med vår utrustning och överväga att följa efter."

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2