Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© wellphotos dreamstime.com Elektronikproduktion | 18 augusti 2015

4G-telefoner vinner mark

4G-telefonerna vinner mark snabbt, visar siffror från analytikerna GfK.
Nästan sex av tio (58 procent) av smartphones som såldes Q2 2015 var 4G-enabled, enligt senaste globala smartphone-försäljningsdata från analytikerna GfK. Och då en stor aktör lanserar 4G-tjänster i Indien i början av denna månad är 4G nu tillgänglig i alla viktiga länder. GfK:s prognoser är att 4G smartphone-penetrationen kommer att fortsätta växa på bekostnad av 3G, som för närvarande står för 38 procent av smartphone-enheterna och beräknas minska med ytterligare en procentenhet till Q4 2015.

Kevin Walsh, chef för trender och prognoser på GfK kommentarer:

"Indien förväntas bli den största bidragsgivaren gällande absolut tillväxt för smartphone-enheter globalt i år. Den främsta orsaken bakom detta är för närvarande låg smartphone-penetrationen på marknaden tillsammans med en betydande intensifiering av konkurrensen mellan smartphone-leverantörer, som kommer att driva ASP-erosion (average selling price) och möjliggöra billigare enheter på marknaden."

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1