Annons
Annons
© evertiq Teknik | 21 augusti 2015

Nu lanseras Evertiqs nyhets-app

Nu släpper vi vår Evertiq-app, ett smidigare sätt att få tillgång till alla elektronikbranschens nyheter - var du än befinner dig.
Såhär på fredagsmorgonen passar vi på att slå oss för bröstet en smula när vår app äntligen har premiär - skräddarsydd för att hjälpa alla användare att hålla koll på elektronikbranschen.

I appen hittar du våra dagsfärska nyheter som uppdateras i realtid. Appen låter dig också få tillgång till alla våra siter: evertiq.com för globala nyheter, evertiq.se för det senaste i Skandinavien, evertiq.pl för polska nyheter och evertiq.de för tyska nyheter.

Inom en snart framtid kommer vi också att erbjuda så kallade push-notiser till våra användare – vilket innebär att de viktigaste nyheterna dimper ned direkt i din telefon – och att du därmed alltid är uppdaterad på det allra senaste.

Gå in och läs mer om appen på den här [länken]. Nedladdningen är kostnadsfri och appen finns för både Android och iOS.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1