Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© oura Elektronikproduktion | 28 augusti 2015

Sanmina tillverkar finska ƌURA-ringen

Kontraktstillverkaren Sanmina har skrivit ett avtal gĂ€llande ƌURA-ringen, en teknologiplattform som kombinerbar wearable-elektronik med mobilappar för att mĂ€ta sömnkvalitet.
ƌURA arbetar med teknologiutveckling inom fĂ€ltet bĂ€rbar (wearable) elektronik för hĂ€lso- och wellness-applikationer. ƌURA ring bĂ€rs som namnet antyder pĂ„ en persons finger. Enheten inkluderar en dator och sensorer som mĂ€ter hur en person sover, vilar och grad av aktivitet.

"ƌura-ringen innehĂ„ller state-of-the-art miniatyriserad elektronik och Sanmina har
tillhandahÄllit betydande expertis i att hjÀlpa oss skapa prototyper och leverera detta teknikgenombrott till marknaden effektivt och snabbt", sÀger Tommi Pyykönen, COO pÄ Ouraring.

"Sanminas nÀrhet till vÄr FoU-anlÀggning i Finland ger oss möjlighet att arbeta med dem varje steg pÄ vÀgen, vilket möjliggör snabb produktutveckling. NÀr vi börjar volymproduktion sÀkerstÀller en tjÀnsteleverantör med global skala, nÀrvaro och omfattande know-how som Sanmina vÄr förmÄga att öka tillverkningsvolymen och effektivitet och stÀrka vÄrt marknadsintrÀde och position. "
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1