Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© oura Elektronikproduktion | 28 augusti 2015

Sanmina tillverkar finska ŌURA-ringen

Kontraktstillverkaren Sanmina har skrivit ett avtal gällande ŌURA-ringen, en teknologiplattform som kombinerbar wearable-elektronik med mobilappar för att mäta sömnkvalitet.
ŌURA arbetar med teknologiutveckling inom fältet bärbar (wearable) elektronik för hälso- och wellness-applikationer. ŌURA ring bärs som namnet antyder på en persons finger. Enheten inkluderar en dator och sensorer som mäter hur en person sover, vilar och grad av aktivitet.

"Ōura-ringen innehåller state-of-the-art miniatyriserad elektronik och Sanmina har
tillhandahållit betydande expertis i att hjälpa oss skapa prototyper och leverera detta teknikgenombrott till marknaden effektivt och snabbt", säger Tommi Pyykönen, COO på Ouraring.

"Sanminas närhet till vår FoU-anläggning i Finland ger oss möjlighet att arbeta med dem varje steg på vägen, vilket möjliggör snabb produktutveckling. När vi börjar volymproduktion säkerställer en tjänsteleverantör med global skala, närvaro och omfattande know-how som Sanmina vår förmåga att öka tillverkningsvolymen och effektivitet och stärka vårt marknadsinträde och position. "

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1