Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© blacksnake dreamstime.com Embedded | 17 september 2015

Ny organisation hos Prevas

"För att på bästa sätt ta tillvara på marknadsmöjligheter samordnar Prevas sina styrkor och erfarenheter i en förändrad organisation", skriver företaget idag.
Syftet är att få ett tydligare fokus på kunder och erbjudanden samt skapa en effektivare organisation baserad på större regioner. Den 1 oktober 2015 startar den nya organisationen och förväntas uppnå full effekt vid årsskiftet.

- Den nya organisationen ger oss större möjligheter att kraftsamla och att etablera ett starkt ledarskap som agerar för helheten samtidigt som vi kan optimera vår verksamhet för ökad lönsamhet och tillväxt. Att säkerställa att vi har den kompetens som efterfrågas hos våra kunder blir enklare och våra medarbetare ges större möjligheter att jobba tillsammans i flera olika uppdrag, säger K-G Ramström CEO på Prevas.

Prevas två affärsområden, Produktutveckling och Industrisystem, ersätts av en ny organisation uppdelade på lösningserbjudanden (Solutions) och konsulttjänster (Consulting Services)

- Min övertygelse är att vi med den nya organisation får de förutsättningar vi behöver för att leda företaget framgångsrikt i en omvärld som ständigt förändras. Med gemensamma krafter, där vi samarbetar både inom företaget och tillsammans med våra kunder, har vi en fantastisk möjlighet att vara med och påverka utvecklingen i omvärlden, fortsätter K-G Ramström.

I samband med omorganisationen har Jonas Mann, affärsområdeschef för Produktutveckling, valt att lämna Prevas.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-27 00:02 V9.5.0-1