Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 23 maj 2002

NOTE samarbetar med Nexus

NOTE AB har tecknat ett samarbetsavtal med Technology Nexus AB, som utvecklar och levererar säkrade IT-lösningar.
Genom avtalet får NOTE, den enda svenskägda globala elektroniktillverkaren på marknaden, tillgång till Nexus kunskaper inom hela produktutvecklingsprocessen. Kunskap och kapacitet som allt fler produktionskunder efterfrågar.

Sten Dybeck, Koncernchef NOTE AB, ser mycket positivt på samarbetet:
" - Tillsammans med Nexus kan vi åta oss uppdrag som omfattar hela värdekedjan från produktutveckling till eftermarknad och räknar med att kunna stärka vår roll på marknaden ytterligare."

Avtalet omfattar hela Nexus erbjudande som bland annat säkerställer att rätt nivå av säkerhet är inbyggd och dessutom att design och konstruktion anpassas till modern produktionsteknik för att skapa så stor trygghet och lönsamhet som möjligt för slutkunden, dvs produktägaren.

"- Vi ser det som ett naturligt steg i vår relation med våra underleverantörer och partners att kunna stärka deras erbjudande till slutkunden, omfattande allt från idé till produktleverans. Samtidigt ger det Nexus möjlighet att bredda sina kundrelationer" säger Ola Kjellstrand, Affärsområdeschef Nexus Product Sourcing.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-2