Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© bakhtiarzein dreamstime.com Elektronikproduktion | 18 september 2015

Terma anställer 150 efter storkontrakt

Ett Memorandum of Agreement (MOA) har skrivits mellan försvarsföretagen Terma Aerostructures A/S och BAE Systems (Operations) Ltd.
Danska Terma har valts ut som fortsatt leverantör av delkomponenter och montering av delar av stjärtpartiet för stridsflygplanet F-35 Lightning II. MOA:t kan potentiellt vara värt upp emot 250 miljoner dollar för Terma.

"Vi är glada över att underteckna detta avtal med Terma. Vi har samarbetat med Terma i över tio år och har utvecklat en stark relation som levererar verkliga fördelar för både företag och F-35-programmet", säger Paul Burns, F-35 Global Procurement & Supply Chain Director för BAE Systems.

"Vi räknar med att anställa minst 150 personer extra de kommande tre till fem år. Idag är vi cirka 300 så med jämfört med den styrka vi har i dag är det verkligen en stor ökning", säger Ole Graversen vd för Terma Aerostructures i Grenå, till danska TV2 Østjylland.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2